Star Wars: The Old Republic

Star Wars: The Old Republic is een MMORPG, wat staat voor massive-multiplayer-online role-playing game. Gebaseerd in het Star Wars universum, bedacht door Bioware voor “The Knights of the Old Republic”, krijg je de kans om je aan te sluiten bij de kant van het licht. Of kies je stiekem toch liever voor The Power of The Dark Side?

Ontwikkelaar BioWare en uitgevers Electronic Arts en LucasArts geven aan dat de focus van de game op de storyline ligt. Het verhaal speelt zich af 300 jaar na de gebeurtenissen in de Star Wars: Knights of the Old Republic games en meer dan 3.500 jaar voor de gebeurtenissen uit de Star Wars films. Ieder karakter heeft ingesproken teksten en het dialoog systeem zal gaan lijken op het systeem uit de Mass Effect serie.De keuze die de speler maakt in de verhaallijn zullen hun doorslag hebben op de rest van het verhaal en de non-player character (NPC) companions. Je kunt als speler kiezen uit verschillende klassen en rassen. Sluit je aan bij The Republic en je kunt kiezen uit klassen als Trooper, Smuggler, Jedi Knight en Jedi Consular. Sluit je aan bij The Empire en je hebt de keuze uit Bounty Hunter, Imperial Agent, Sith Warrior of  Sith Inquisitor. De rassen bestaan naast de Humans uit Chiss, Miraluka, Mirialan, Rattataki, Sith Pureblood, Twi’lek en Zabrak.

Hoewel de verschillende klassen in The Old Republic nog steeds vastzitten aan een bepaalde speelstijl kun je door middel van customization en de juiste keuze in partners een diversiteit van situaties aan. Het maakt niet uit of je voor The Galactic Republic of  The Sith Empire kiest, je kunt nog steeds het pad van jou keuze volgen. Spion bij de tegenstander, of neutrale Bounty Hunter het maakt niet uit, er is altijd wel wat te doen wat in jouw straatje past. In oktober 2008 werd voor de eerste keer iets bekend gemaakt over Star Wars: The Old Republic. Nu drie jaar, en na verluid 135 miljoen dollar, verder zijn we nog maar een maand of twee verwijderd van de game. Op 20 december 2011 kan iedereen een keuze maken tussen The Galactic Republic of The Sith Empire. Wil je uitgroeien tot een Jedi Knight of ga je liever te werk als Bountyhunter? De keuze is aan jou om je skills, klasse, uiterlijk en wapens te kiezen. Zelfs de keuze voor de Light of Dark side is niet afhankelijk van de rest van jouw eigenschappen en mogelijkheden. Kijk hieronder naar wat beelden en trailers.

No related posts.