Thunderduim speelt……

Thunderduim speelt Alan WakeAlan Wake

(Incompleet)

Een complete doorloop van de verhaallijn van Alan Wake door Thunderduim NL. Laat een reactie achter op deze pagina of onze YouTube pagina en doe een suggestie voor een spel dat je ons wilt zien spelen.

Thunderduim speelt Batman Arkham CityBatman: Arkham City

Een complete doorloop van de singleplayer van Batman: Arkham City door Thunderduim NL. Ik speel met  Batman zonder de Catwoman hoofdstukken. Hoofdzakelijk gericht op het uitspelen van de verhaallijn met af en toe een klein kijkje bij de zij-missies.Veel plezier bij het kijken en laat een reactie achter op deze pagina of onze YouTube pagina.

Thunderduim speelt Dead SpaceDead Space

(Incompleet)

Een complete doorloop van de verhaallijn van Dead Space door Thunderduim NL. Laat een reactie achter op deze pagina of onze YouTube pagina en doe een suggestie voor een spel dat je ons wilt zien spelen.

Thunderduim speelt Deadly PremonitionDeadly Premonition

(Incompleet)

Een complete doorloop van de Verhaallijn van Deadly Premonition door Thunderduim NL en Jack Snikkelson. Laat een reactie achter op deze pagina of onze YouTube pagina en doe een suggestie voor een spel dat je ons wilt zien spelen.

Thunderduim speelt Lollipop Chainsaw

Lollipop Chainsaw

(Binnenkort verwacht)

Een complete doorloop van de verhaallijn van Lollipop Chainsaw door Thunderduim NL. Laat een reactie achter op deze pagina of onze YouTube pagina en doe een suggestie voor een spel dat je ons wilt zien spelen.

Thunderduim speelt Resident Evil 4 (Wii)

Resident Evil 4 (Wii Edition)


Een complete doorloop van de verhaallijn van Resident Evil 4 voor de Wii door Thunderduim NL en Jack Snikkelson voorzien van Nederlands commentaar. Bekijk alle afleveringen appart of klik op het eerste logo voor de afspeellijst. Laat een reactie achter op deze pagina of onze YouTube pagina en doe een suggestie voor een spel dat je ons wilt zien spelen.

Thunderduim speelt Resident Evil Archives (Wii)Resident Evil Archives (Wii Edition)


Een complete doorloop van de verhaallijn van Resident Evil Archives voor de Wii door Thunderduim NL en Jack Snikkelson voorzien van Nederlands commentaar. Bekijk alle afleveringen appart of klik op het eerste logo voor de afspeellijst. Laat een reactie achter op deze pagina of onze YouTube pagina.

Thunderduim speelt Shadows of the Damned

Shadows of the Damned

(Binnenkort verwacht)

Een complete doorloop van de verhaallijn van Shadows of the Damned door Thunderduim NL. Laat een reactie achter op deze pagina of onze YouTube pagina en doe een suggestie voor een spel dat je ons wilt zien spelen.